محل کارخانه:جاجرود-منطقه صنعتی سعید آباد

دفتر مرکزی : 09909229598
کارخانه : 02177380416

بررسی بالابر مغازه هیدرولیکی و کششی

چه نوع بالابر مغازه برای فروشگاه شما مناسب است؟

هنگامی که می خواهید یک بالابر مغازه جدیدی را راه اندازی کنید، موارد زیادی است که ما آنها را درنظر می گیریم، مثل نوع شکل، رنگ،ارتفاع و نوع کنترل ها، اما هرگز به این فکر نمی کنیم که چه نوع بالابری دقیقا برای فروشگاه و هدف کاری ما می تواند بهترین گزینه باشد. اگر میخواهید به غیر از این مزایا و معایب و ویژگی های بالابر هیدرولیکی ، بیشتر در مورد سیستم آن بدانید به شما پیشنهاد می دهیم که از هندوستان در مورد دانستن هرچه بیشتر جزئیاتش، تحقیق کنید. شرکت Apex یکی از پیشگامان در زمینه تولید بالابرهای هیدرولیکی در دهلی هندوستان است، که سالهاست در زمینه طراحی و تولید با کیفیت این نوع بالابرها، اعتماد و شهرت زیادی در بازار کار این محصول بدست آورده اند. این شرکت دارای تیم متخصصی از کارکنان زبده در این زمینه می باشد و 24 ساعته همیشه آماده خدمت رسانی به مشتریان هستند چون اگر مشتریان از بالابرها و سرویس دهی این شرکت راضی باشند، خودشان این محصول را تبلیغ خواهند کرد و دیگر شرکت نیازی به صرف هزینه های تبلیغاتی ندارد.


1028337263841001B


بالابر مغازه چگونه کار می کند

بالابر مغازه هیدرولیکی، شایع ترین نوع بالابرهای مورد استفاده در مراکز و ساختمانها در طول نیمه دوم قرن بیستم می باشند. این بالابرها براساس یک پمپ الکتریکی کارمیکنند این پمپ ها مایع هیدرولیک تحت فشار را به یک سیستم جک بالابر فشار می دهد و یک پیستون داخل سیلندر در پایه آسانسور وجود دارد که آن را به بالا و پایین انتقال می دهد. اجزای اصلی بالابر هیدرولیکی عبارتند از :پیستون داخل سیلندر، مخزن ذخیره روغن، موتور، پمپ و شیر فلکه.

هنگامی که شیر فلکه بسته است، روغن فقط می تواند از مخزن به داخل سیلندر برود و هنگامی که دریچه باز است، روغن فقط از سیلندر به مخزن می تواند جریان یابد. کنترل ها در اتاق بالابر، باعث می شود حرکت روغن و بکار افتادن پمپ ها می شود. هنگامی که به طبقه مورد نظر برسد، پمپ خاموش شده و اتاق بالابر روی پیستون ها می نشیند و به وسیله روغنی که در سیلندرها ذخیره شده است،نگه داشته می شود. اما در کل با وجود سرعت آهسته اش، ارزش این را دارد که از بالابر هیدرولیکی استفاده کنیم.درست است که شاید در موارد 6 تا 8 طبقه مناسب باشد اما به جای آن فضای زیر ساختی کمتری را به خود اختصاص می دهد.

بالابر مغازه کششی، اساسا یک جعبه ای بسته به یک طناب فولادی است، که طناب فولادی بوسیله چرخ قرقره ای که به دورش پیچیده است به یک موتور الکتریکی متصل می باشد. قرقره ها یک ترازوی متصل در پایینشان دارند برای وزن کردن اتاق بالابر مغازه ای و کشش روی طناب آسانسور، باعث بالا و پایین رفتن آن می شود.

هر دو نوع آسانسور مورد تست قرار گرفته اند، نتیجه این است که انتخاب بین این دو گزینه، به هزینه ها، تعمیر و نگهداری و ساختمانی که قرار است در آن نصب شود بستگی دارد.

مزایا و معایب بالابر هیدرولیکی

بالابر مغازه هیدرولیکی معمولا از بالابر کششی مقرون به صرفه تر و ارزان تر است. بدلیل اینکه فضای ضروری مورد نیاز آسانسور کمتر از 10 درصد آن مکان می باشد، به این نتیجه میرسیم که بالابرهای هیدرولیکی فضای کمتری را نسبت به نوع کششی در ساختمان مورد نظر اشغال می کند. بدلیل اینکه بالابر هیدرولیکی قدرت بالابری بیشتری نسبت به کششی دارد پس در بالا بردن اجناس به عنوان بالابر مغازه، بیشتر موثرتر خواهد بود. مهمترین مزیت بالابر هیدرولیکی این است که ایمنی کارکنان را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد و دارای وزن و اندازه کم و مناسبی می باشد. یکی دیگر از دلایل اصلی محبوبیت این نوع بالابر این است که از روش های کارآمد کاربرپسندی پیروی می کند که باعث راحتی شما می شود. این بالابر می تواند براحتی بارهای سنگینی را در انبار مغازه ها جابه جا کند. در صورتی که به دنبال خرید بالابر هیدرولیکی برای فروشگاه 5 طبقه خودتان هستید، مطمئن باشید که یک گزینه عالی و مقرون به صرفه برایتان خواهد بود. آسانسورهای هیدرولیکی دارای نویز بسیار کمی هستند.

یکی از معایب اصلی بالابر مغازه هیدرولیکی، سرعت کم آن می باشد. بدلیل اینکه سرعت آن تقریبا 45 متر در دقیقه می باشد و بیشتر از این را نمی تواند طی کند. همچنین عملکرد روغن هیدرولیک به دمای محیط بستگی دارد بنابراین داشتن یک سیستم اضافی کنترل کننده موثر دستگاه ضروری می باشد. سیستم بالابر مغازه هیدرولیکی دارای حرارت بالایی است. ممکن است بالابر هیدرولیکی ریزش روغن داشته باشد و موجب آلودگی و روغنی شدن زمین شود.

مزایا و معایب بالابر کششی


1028338263841001B


بزرگترین مزایای بالابر نفربر مغازه کششی داشتن سرعت بالا نسب به بالابر هیدرولیکی می باشد. این بدین معنی است که بالابر کششی می تواند گزینه مناسبی برای ساختمانهای مدرن قرن بیست و یکم باشد. حرکت این نوع بالابر نرم تر از نوع هیدرولیکی است. سیستم کششی نیز انرژی موثرتری به عنوان ترازوی وزن کننده اتاق آسانسور دارد در حالی که سیستم هیدرولیکی نیاز دارد تا به اتاق بالابر بر خلاف نیروی جاذبه فشار وارد کند.

بزرگترین معایب سیستم بالابر مغازه کششی هزینه های بالای آن می باشد زیرا هزینه نصب بالابر مغازه کششی از نو هیدرولیکی تقریبا 15 تا 25 درصد بیشتر بیشتر باشد. حفظ و نگهداری بالابر کششی به دلیل قرار گرفتن سیستم کنترل آن در بالای اتاقک دشوار است زیرا دسترسی به این ناحیه بسیار سخت می باشد. با این حال، اگر یک موتور همزمان مغناطیسی در اتاق بالابر جایگزین شود ممکن است یک مکانیزم کنترل برتر فراهم کند. همچنین باعث می شود روند میله آسانسور قابل مشاهده باشد، به همین دلیل نگهداری و ایمن سازی عملیات را آسان تر می کند.

از لحاظ مصرف انرژی، به دلیل تفاوت در نحوه کار این دو آسانسور، بالابر مغازه کششی عموما انرژی کارآمدتری دارد. در بالابر مغازه هیدرولیکی برای بالا بردن محتویات اتاق در جهت مخالف جاذبه زمین فشار وارد می شود اما وقتی بالابر با وزن خودش بدون هیچ باری به طرف پایین باز می گردد چون انرژی بالارفتن و پایین آمدن یکسان می باشد این انرژی تلف می شود، درحالیکه بالابر مغازه کششی انرژی کمتری را صرف این کار می کند.

شاید دوست داشته باشی درباره بقیه بالابر ها هم بدونی

بالابر صنعتی

بالابر متحرک

بالابر قیچی


سوالات و نظرات خود در مورد این مقاله را برای ما ارسال کنید.